Elkészült a meghívód, túl vagy az ültetési renden, megvettél minden szükséges dekorációt és ráadásként valami különlegessel kellene előrukkolnod a násznépnek? Ne aggódj, segítünk, hogy köszönő ajándékod igazán egyedi legyen! 

Az édesanyák és édesapák ajándéka a kiemelt mind közül, hiszen ez jelképezheti mindazt a hálát és szeretet, amit a jegyespár ilyenkor érez. Szülő- és nagyszülő köszöntésére kész ajándékcsomaggal és kézzel készített ajándékkal is kedveskedhettek. Utóbbinál kötelező megemlítenünk, hogy nem az ajándékozás, hanem a nagy nap előtti lazítás is fontos szempont. Jó kedvű, kreatív közegben készíthetsz emlékezetes ajándékot Közös élményagyagozásaink alkalmával párod, vagy akár szülő segítségével.

Hagyományteremtő módon ma már a vendégeken kívül a szülőknek, nagyszülőknek szánt ajándék mellett megjelent a tanúfelkérő ajándék is. Szabadon felhasználható ajándékkártyáink mellett Webshopunkban végtelen mennyiségű lehetőség kínálkozik egy személyes kerámia megrendelésére névvel, dátummal ellátva.

A násznép ideális meglepetése személyre szabott és csak a pár fantáziájára van bízva, miképp varázsolják ezeket minél egyedibbé. Legtöbb esetben a dekoráció része, ezért mindenképp érdemes figyelni arra, hogy harmonizáljon az esemény színeivel és stílusával, valamint szép emlék is maradjon a meghívottak számára.

Nagyszerű hír, hogy akár az ültetőkártya költségét is megspórolhatjátok, ha egyedi feliratozást választjátok. Esküvői csomagjainkban 10 db-os változatban nyújtunk egyedi köszönőajándékot a násznép számára, melyeket a tanúfelkérő ajándékhoz hasonlóan szintén személyesíthetsz, hogy a nagy nap minden eleme összhangban legyen.

Mit ajándékozz, ha esküvőre vagy hivatalos?

Neked is igazi fejtörést okoz a köszönőajándékok kiválasztása? Nagyon fontos szempont, hogy kinek ajándékozunk, mekkora értékben tervezünk és milyen formában történik az átadás.

Az interneten bőséges kínálat van a kész ajándékok vásárlására és számtalan kreatív ötletet kapunk, ha kézzel készített ajándékkal kedveskednénk a párnak. Nyugodtan használj kreatív megoldásokat, akár a pénz átadásához is készíthetsz te magad borítékot vagy tasakot. A jegyespárnak minden megoldás a szíve csücske lesz. De, ha nem szeretnél ügyködni, kínálatunkban kész stafírungokat is találsz:

Home office csomagjainkkal, akár otthonotokban is elkészíthetitek kerámiáitokat, amit Velünk még különlegesebbé varázsolhattok. Kísérletezzetek, tervezzetek és mi megvalósítjuk!