DIY ALKOTÁS

Néprajzos és képzőművész házaspárként évekkel ezelőtt gondoltunk egy nagyot, és megnyitottuk DIY műhelyünket, ahol bárki elkészítheti saját kerámiáját. Akkor még sejtelmünk sem volt, hogy vállalkozásunk, az ApacukaCeramics sikere, minden várakozásunkat felülmúlja.

slider 7
slider 6

KERÁMIA

Az egyedi mintázatú tányérok, tálak, bögrék világa sokakat elbűvölt. Volt, aki azért jött, hogy saját kezűleg készítsen nászajándékot vagy köszönőajándékot, mások csapatépítés céljából látogattak el hozzánk. Egyvalami minden vendégünkben közös volt: az alkotás öröme, és az a felismerés, hogy sokkal többre képesek, mint azt korábban gondolták.

slider 9
slider 2

APACUKA A VILÁGBAN

Az ApacukaCeramics híre számos helyre eljutott a nagyvilágban. Színes táljainkat, tányérjainkat a gasztronómia képviselői is felfedezték maguknak. Nigella Lawson bennünket kért fel, hogy új szakácskönyvének illusztrációját megtervezzük. Workshopjainkat egyre többen keresték fel, ezért nemrég úgy döntöttünk, a foglalkozásokat Budapest más pontjaira is kiszervezzük.

slider 1
slider 3

AHA-ÉLMÉNY

Ha a bemutatkozásunkat olvasva neked is kedved támadt megformázni saját kínáló táladat, vagy AHA-élményként hasított beléd, hogy a következő céges csapatépítőt nálunk kell tartanotok, vedd fel velünk a kapcsolatot, és látogass el egy workshopunkra.