Nagy örömmel adjuk hírül, hogy új belvárosi helyszínen várunk titeket az Apacuka ceramics közös élmény agyagozáson. Az új bázisunk a 6. kerületben, Bajnok utca 30. alatt van. A 2020-as friss időpontjainkat fedezheted fel és jelentkezhetsz ezen az oldalon. Idén november 8-áig elkészült munkákra garantáljuk, hogy karácsonykor a fa alá, vagy az ünnepi asztalra teheted. Utána egyedi kérésre tartunk szívesen Apacuka ceramics közös élmény agyagozást, csapatépítő, szülinap vagy bármiféle alkalomból, de ezek a munkák csak januárban kerülnek átadásra.

Az Apacuka ceramics közös élmény agyagozáson te készíted elő az agyagot, választod ki a formát, komponálod meg a mintát és döntöd el, hogy milyen színű legyen.

Az Apacuka ceramics közös élmény agyagozás díja 10.000 Ft, amit le tudtok agyagozni. A kerámiákat méretük szerint áraztuk: XS méret 2.000 Ft (6-8 cm), S méret 3.500 Ft (10-13 cm), M méret 5.000 Ft( 20 cm körüliek), L méret 7.000 Ft (25+ cm) XL méret 9.500 Ft (30+cm). Így a 10.000 Ft-os keretet tetszés szerint felhasználhatjátok, és természetesen túl is léphető!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Nem vagyok túl kreatív, szükség van előképzettségre?

Minden előzetes tudás nélkül is meg tudod csinálni!

Gyermekkel is mehetek?

Gyerekkel együtt is lehet jönni. Ahogy tapasztaltuk, minimum 4 éves kortól.

Milyen formákat készíthetek?

A kerámia formáját tekintve nagyon bőséges kínálattal készülünk. Nézzétek meg a korábbi munkákat az fb oldalunkon!

Milyen mintákkal készíthetem el a kerámiám?

A színeknél a teli mázas és visszacsiszolt mázazású mellett újdonság, hogy ti is tudjátok festeni helyben is az agyagot, az összes színünkkel, ezt inverz festésnek neveztük el, mert itt a minta színe lesz natúr, agyag színű és a többi felület pedig maga a választott szín.

Haza vihetem a kerámiát vagy megvárhatom?

Az agyagozás után üres kézzel mentek haza, mert a kerámiák teljes elkészüléséig kb. 4 hétre van szükség

Apacuka ceramics közös élmény agyagozás

Szeretettel várunk meghirdetett közös élmény agyagozásainkon a saját, új helyszínünkön!

Cím: 6. kerület, Bajnok u. 30.

Apacuka ceramics közös élmény agyagozás jelentkezés, 10.000 Ft/fő