A Covid miatt hozott jelenlegi hatósági rendelkezések miatt február 1-ig nem tudunk tartani sajnos Apacuka ceramics közös élmény agyagozást! Bízunk benne, hogy februárban már ennek nem lesz akadálya!

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy új belvárosi helyszínen várunk titeket az Apacuka ceramics közös élmény agyagozáson. Az új bázisunk a 6. kerületben, Bajnok utca 30. alatt van. 2021-es friss időpontjainkat fedezheted fel és jelentkezhetsz ezen az oldalon.

Az Apacuka ceramics közös élmény agyagozáson te készíted elő az agyagot, választod ki a formát, komponálod meg a mintát és döntöd el, hogy milyen színű legyen.

2021 január-februárban az Apacuka ceramics közös élmény agyagozás díja: 13.500 Ft/fő, amiből 10.000 Ft agyagozható le, a 3.500 Ft az élménynek a díja.

Az Apacuka ceramics közös élmény agyagozás díja 2021 január-februárban
13.500 Ft, amiből 10.000 Ft leagyagozható, a 3.500 Ft pedig az élmény díja. Ezt a koncepció változást a rentábilis és folyamatos működésünk biztosítása érdekében találtuk ki. Szeretnénk sokáig létezni még és új, szép, klassz lehetőséget teremteni nektek az alkotáshoz. A kerámiákat méretük szerint áraztuk: XS méret 2.000 Ft (6-8 cm), S méret 4.000 Ft (10-13 cm), M méret 6.000 Ft( 20 cm körüliek), L méret 8.000 Ft (25+ cm) XL méret 10.000 Ft (30+cm). Így a 10.000 Ft-os keretet tetszés szerint felhasználhatjátok, és természetesen túl is léphető!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Nem vagyok túl kreatív, szükség van előképzettségre?

Minden előzetes tudás nélkül is meg tudod csinálni!

Gyermekkel is mehetek?

Gyerekkel együtt is lehet jönni. Ahogy tapasztaltuk, minimum 4 éves kortól.

Milyen formákat készíthetek?

A kerámia formáját tekintve nagyon bőséges kínálattal készülünk. Nézzétek meg a korábbi munkákat az fb oldalunkon!

Milyen mintákkal készíthetem el a kerámiám?

A színeknél a teli mázas és visszacsiszolt mázazású mellett újdonság, hogy ti is tudjátok festeni helyben is az agyagot, az összes színünkkel, ezt inverz festésnek neveztük el, mert itt a minta színe lesz natúr, agyag színű és a többi felület pedig maga a választott szín.

Haza vihetem a kerámiát vagy megvárhatom?

Az agyagozás után üres kézzel mentek haza, mert a kerámiák teljes elkészüléséig kb. 4 hétre van szükség

Apacuka ceramics közös élmény agyagozás

Szeretettel várunk meghirdetett közös élmény agyagozásainkon a saját, új helyszínünkön 2021-ben is! A jelenlegi járványügyi rendelkezések most nem engedik meg, hogy agyagozást tartsunk.

Cím: 6. kerület, Bajnok u. 30.

Apacuka ceramics közös élmény agyagozás 2021 január-februárban 13.500 Ft/fő.

https://apacuka.booked4.us/public/?CalendarId=1&Culture=hu