Közeleg a karácsony, neked pedig fogalmad sincs, mivel fejezhetnéd ki a köszöneted munkatársaidnak és fő partnereidnek? Esetleg kifogytál az ötletekből? Mi segítünk, legyen szó egyedi meglepetésről vagy logozott ajándékcsomagról! A márkaépítő cégvezetők felkészültek, hogy alkalmanként érdemes partnereiket egy-egy aprósággal meglepni a bizalom és a jó munkakapcsolat erősítéseként.

Ajándékot mindenki szeret kapni, a céges ajándékok pedig a leghatékonyabb marketing eszközök, hiszen nem csak kapcsolatot tudunk velük építeni, hanem cégünknek tökéletes reklám. Fontos, hogy ezek az ajándékok a minőségről kell, hogy szóljanak, hiszen hírül viszik mindazt, amin egész évben dolgozunk; a kiváló szolgáltatásainkat, termékeinket.

A hála kifejezéseként alkalmazottainkat, kollégáinkat, de partnereinket vagy vendégeinket is meglephetjük. Egy jól megválasztott praktikus tárgy nagyon hasznos lehet, ráadásul személyre is szabhatóak egy jól megválasztott szín, forma, minta vagy felirat segítségével.

Sok cég választ előre gyártott reklámajándékokat, melyekre már csak a cég logóját nyomtatják rá pl.: toll, póló, egyedi címkézésű italok vagy édességek. Aki ennél perszonalizáltabbra vágyik, itt tekintheti meg egyedi üzenet kerámiáinkat vagy kérjen egyedi ajánlatot nagy mennyiségű, logozott céges kerámiára.

Weboldalunkon nem csupán egyedi céges ajándékot, hanem hangulatot is ajándékozhatsz a kollégáknak. Ajándékkártyáinkkal részt vehettek közös élmény agyagozásaink egyikén, ahol együtt ünnepelhetetitek meg nagyszerű hangulatban az év sikeres üzleteit.

Ezek az alkalmak év közben remek csapatépítők is tudnak lenni; Ti készítitek elő az agyagot, választjátok ki a formát, komponáljátok meg a mintát és eldöntitek, hogy milyen alapszínű kerámiátok legyen. Ajándékaitok az iroda legszebb díszei lehetnek.


    Nálunk pedig mindennek csak a képzelet szabhat határt.