Személyre szabott köszönő ajándékok különleges lagzikhoz

Elkészült a meghívód, túl vagy az ültetési renden, megvettél minden szükséges dekorációt és ráadásként valami különlegessel kellene előrukkolnod a násznépnek? Ne aggódj, segítünk, hogy köszönő ajándékod igazán egyedi legyen!

Az édesanyák és édesapák ajándéka a kiemelt mind közül, hiszen ez jelképezheti mindazt a hálát és szeretet, amit a jegyespár ilyenkor érez. Szülő- és nagyszülő köszöntésére kész ajándékcsomaggal és kézzel készített ajándékkal is kedveskedhettek. Utóbbinál kötelező megemlítenünk, hogy nem az ajándékozás, hanem a nagy nap előtti lazítás is fontos szempont. Jó kedvű, kreatív közegben készíthetsz emlékezetes ajándékot Közös élményagyagozásaink alkalmával párod, vagy akár szülő segítségével.

Hagyományteremtő módon ma már a vendégeken kívül a szülőknek, nagyszülőknek szánt ajándék mellett megjelent a tanúfelkérő ajándék is. Szabadon felhasználható ajándékkártyáink mellett Webshopunkban végtelen mennyiségű lehetőség kínálkozik egy személyes kerámia megrendelésére névvel, dátummal ellátva.

A násznép ideális meglepetése személyre szabott és csak a pár fantáziájára van bízva, miképp varázsolják ezeket minél egyedibbé. Legtöbb esetben a dekoráció része, ezért mindenképp érdemes figyelni arra, hogy harmonizáljon az esemény színeivel és stílusával, valamint szép emlék is maradjon a meghívottak számára.

Nagyszerű hír, hogy akár az ültetőkártya költségét is megspórolhatjátok, ha egyedi feliratozást választjátok. Esküvői csomagjainkban 10 db-os változatban nyújtunk egyedi köszönőajándékot a násznép számára, melyeket a tanúfelkérő ajándékhoz hasonlóan szintén személyesíthetsz, hogy a nagy nap minden eleme összhangban legyen.

Mit ajándékozz, ha esküvőre vagy hivatalos?

Neked is igazi fejtörést okoz a köszönőajándékok kiválasztása? Nagyon fontos szempont, hogy kinek ajándékozunk, mekkora értékben tervezünk és milyen formában történik az átadás.

Az interneten bőséges kínálat van a kész ajándékok vásárlására és számtalan kreatív ötletet kapunk, ha kézzel készített ajándékkal kedveskednénk a párnak. Nyugodtan használj kreatív megoldásokat, akár a pénz átadásához is készíthetsz te magad borítékot vagy tasakot. A jegyespárnak minden megoldás a szíve csücske lesz. De, ha nem szeretnél ügyködni, kínálatunkban kész stafírungokat is találsz.

Home office csomagjainkkal, akár otthonotokban is elkészíthetitek kerámiáitokat, amit Velünk még különlegesebbé varázsolhattok. Kísérletezzetek, tervezzetek és mi megvalósítjuk!

A részletekért és az időpontegyeztetéshez keress minket elérhetőségeinken!